Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN


Algemene voorwaarden Oog voor Sieraden 2019
Deze voorwaarden zijn van toepassing op de webshop Oog voor Sieraden.

Artikel 1: Algemeen. 


1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen Oog voor Sieraden en de klant.
2. Door bij Oog voor Sieraden een bestelling te plaatsen, gaat de klant akkoord met de Algemene Voorwaarden van Oog voor Sieraden.
3. Tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen, is de toepasselijkheid van ander algemene voorwaarden uitgesloten.
4. Oog voor Sieraden heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

2. Aanbiedingen en overeenkomsten. 


1. Alle aanbiedingen van Oog voor Sieraden zijn vrijblijvend. Een aanbieding vervalt indien het product waarop de aanbieding betrekking heeft in de tijd tussen het plaatsen van de order en de ontvangst van de betaling niet meer beschikbaar is.
2. Een overeenkomst komt tot stand door de bevestiging van Oog voor Sieraden van de bestelling van de klant.  Deze bevestiging vindt plaats door middel van het versturen van een bevestigings email door Oog voor Sieraden.

Artikel 3: Prijzen en betalingen. 


1. De vermelde prijs van de producten is in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
2. Betaling kan geschieden door middel van iDeal of overschrijving van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer: NL 19 RABO 0150 3562 33 t.n.v. Oog voor Sieraden te Amersfoort. Je ontvangt je product als de betaling is geschied.

Artikel 4: Levering. 


1. Bij leveringen binnen NL zijn de verzendkosten € 4,50 (bij brievenbuspakketjes) of € 7,25 (bij pakketpost). 
2. Oog voor Sieraden streeft ernaar de producten binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen via PostNL. Bij het niet op tijd bezorgen door PostNL kan Oog voor Sieraden niet aansprakelijk worden gesteld.
3. Oog voor Sieraden is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigingen van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Oog voor Sieraden toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.
4. De klant kan de bestelling thuis laten bezorgen of op een ander aangegeven adres. Het bezorgadres is het adres dat door Oog voor Sieraden in de bevestigingsmail wordt vermeld.
5. Als de bezorging vertraging ondervindt, of als een bestelling niet dan wel gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk zeven dagen nadat hij/zij de bestelling heeft geplaatst per e-mail bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Oog voor Sieraden zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.
 

Artikel 5: Overmacht. 


Oog voor Sieraden is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd wordt als gevolg van een omstandigheid die niet te wijten is aan schuld door Oog voor Sieraden en een oorzaak betreft die buiten haar macht ligt. In geval van overmacht kan de klant Oog voor Sieraden niet aansprakelijk stellen.

Artikel 6: Ruilen en retourneren. 


1. Oog voor Sieraden doet er alles aan om de klant via de website te informeren over haar producten. Wil je een artikel toch retourneren, mail dan binnen 14 dagen naar info@oogvoorsieraden.nl om het product te retourneren of te ruilen.
2. Afgeprijsde producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
3. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retouren dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en daarom ook niet gecrediteerd. Wij adviseren de klant het bewijs van verzending te bewaren.
4. Is het product beschadigd door toedoen van Oog voor Sieraden, dan dient de klant hier binnen drie werkdagen na verzenden melding van te doen, door te mailen naar info@oogvoorsieraden.nl.
5. Indien er een fout is gemaakt door Oog voor Sieraden, zullen aankoopbedrag en verzendkosten binnen zeven werkdagen aan de klant worden teruggestort.

Artikel 7: Eigendomsvoorbehoud. 


Alle door Oog voor Sieraden geleverde geleverde producten blijven eigendom van Oog voor Sieraden totdat de klant aan zijn/haar verplichtingen heeft voldaan.

Artikel 8: Garantie.

 
Als een artikel gebreken vertoont, zal Oog voor Sieraden het product ruilen of repareren. Als het product niet kan worden geruild of gerepareerd, kan de klant het artikel retourneren. Indien dit het geval is, mail dan binnen 3 dagen naar info@oogvoorsieraden.nl om het product te retourneren of te ruilen. Het orderbedrag zal dan binnen 7 dagen na ontvangst, worden teruggestort.

Artikel 9: Klachten en aansprakelijkheid.


1. Voor verzending worden de producten zorgvuldig gecontroleerd door Oog voor Sieraden. Mochten er desondanks toch klachten zijn over een besteld product, dan kan de klant dit kenbaar maken via e-mail: info@oogvoorsieraden.nl. Oog voor Sieraden zal binnen zeven werkdagen telefonisch of via e-mail op de klacht reageren.
2. Oog voor Sieraden zal de klacht beoordelen. Indien een klacht gegrond is, vergoedt Oog voor Sieraden maximaal het orderbedrag plus de verzendkosten voor het retourneren.
3. Oog voor Sieraden is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door ondeugdelijk gebruik van het product.
4. Door individuele instellingen van beeldschermen, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden.
5. Oog voor Sieraden is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is bij de klant of aan derden.

Artikel 10: Privacy.

 
Op de website van Oog voor Sieraden wordt u gevraagd een aantal persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden gebruikt voor de uitvoering en de afwikkeling van de bestelling. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan onze privacypolicy.

Artikel 11: Copyright.


Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van Oog voor Sieraden.

Artikel 12: Toepassing recht en geschillen. 


1. Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Oog voor Sieraden partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
2. Partijen zullen pas een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg op te lossen.


Oog voor Sieraden 
info@oogvoorsieraden.nl

Product informatie.

Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief btw en exclusief verzendkosten. Wij besteden veel aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen en de informatie over het product. Toch is het mogelijk dat er kleine verschillen optreden, GK-sieraden is hier niet aansprakelijk voor.

Bestellen.

Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen, daarna ontvangt u een bevestigingsemail met daarin de betalingsgegevens. Heeft u geen orderbevestiging van ons ontvangen, dan hebben wij uw bestelling niet ontvangen. Wij verzoeken u dan contact met ons op te nemen info@gksieraden.nl

Afhalen.

Ook is het mogelijk om de artikelen te bekijken en eventueel gelijk te kopen, graag even mailen info@gksieraden.nl of bellen 06-20 24 35 81 voor een afspraak.

Betaling.

Het is mogelijk om bij ons te betalen met ideal, snel en veilig vanuit uw eigen betaalomgeving. Het totaalbedrag kunt u overmaken op Rabobank rekeningnummer 1503.65.233 t.n.v. GK sieraden te Amersfoort, onder vermelding van uw naam en ordernummer. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij het pakket zo snel mogelijk naar u toe. De betaling dient binnen 5 dagen na de besteldatum te zijn bijgeschreven. Mochten wij uw betaling binnen deze termijn niet hebben ontvangen dat krijg u een herinnering. Als u daar binnen 48 uur niet op reageert dan vervalt de bestelling automatisch en gaan de artikelen weer in de verkoop.

Verzendinformatie.

Wij hanteren standaard verzendkosten van € 8,17 incl. 21 % btw binnen Nederland . Zodra wij de betaling hebben ontvangen, gaan wij de bestelling binnen 3 werkdagen naar u verzenden.

Privacy.

Uw gegevens worden ALLEEN gebruikt om uw bestelling te verwerken en worden NIET aan derden verstrekt.

Klachten.

Uw bestelling wordt door ons met grote zorg samengesteld en verpakt. Wij verzoeken u om uw bestelling zorgvuldig te controleren op defecten en eventuele klachten direct bij ons te melden via info@gksieraden.nl. Wij zullen er dan alles aan doen om uw klacht naar aller tevredenheid op te lossen.

Met vriendelijke groet,

GK sieraden

Geertje Kok

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 OOG VOOR SIERADEN | Sieraden, inpakken & méér! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel