SIERADENPARTY'S

Wat leuk dat je interesse hebt in een sieradenparty.

Mijn naam is Geertje Kok en ik ben 55 jaar. Alweer ruim 32 jaar getrouwd met Chris en wij hebben een lieve rottweiler Bruno van 7 jaar. In oktober 2005 is mijn droom uitgekomen en heb ik mijn eerste webshop www.oogvoorsieraden.nl opgezet, naast mijn werk in de horeca, cafetaria Kok op de wiekslag in Amersfoort.

Sieraden & accessoires zijn altjd al mijn passie geweest. Zelf heb ik een kast vol met oorbellen, kettingen, sjaal, petten, mutsen en tassen. Ik hou ervan! 

Ik vind het super leuk om sieradenparty's te geven. Ik maak er altijd een gezellig feestje van. Ik kom graag naar je toe met de allernieuwste collectie en natuurlijk leuke koopjes! Nodig je vriendinnen, familie en/of buurvrouwen uit en wij maken er een gezellige avond of middag van. Een sieradenparty is gratis en duurt ca 2 uur. Een sieradenparty kan ook in het weekend, helemaal geen probleem! Als gastvrouw leg ik je graag in de watten.

Als gastvrouw krijg je:

  • een leuk cadeautje.
  • je mag voor 10 % van het verkochte bedrag nog iets leuks uitkiezen.
  • ik ga ook nog leuke cadeautjes verloten.

Lijkt het je leuk om een sieradenparty te organiseren of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op. 

Hopelijk tot snel op
één van mijn sieradenparty's.


EVENEMENTEN

Ook ben ik regelmatig te vinden op Ibizamarkten, Evenementen, Kerstmarkten & Ladiesnights. Superleuk om te doen en is er een thema? Ik pas mijn stand graag aan.

Organiseer je een Ibizamarkt, leuk evenement, Kerstmarkt of een gezellige Ladiesnight? Ik kom graag met een stand van Oog voor Sieraden.

Heb je vragen? Of is er iets niet duidelijk? Neem gerust contact met mij op.  Leuk! 

 

OPENINGSTIJDEN

Oog voor Sieraden in een online shop. Maar wil je iets in het echt komen bekijken? Dat kan hoor! Ik heb een klein winkeltje aan huis.Neem gerust contact met mij op en maak een afspraak. Bel 06-20243581 of mail naar info@oogvoorsieraden.nl

  • Adres: Oog voor Sieraden Plompstraat 17 3815 MV Amersfoort
  •  Mijn voorkeur gaat uit naar pinnen! Contant mag ook, er is alleen niet veel wisselgeld aanwezig! Parkeren kan gratis in de hele straat.

FACEBOOK & INSTAGRAM

Op Facebook & Instagram zet ik ook altijd als ik een Sale aan huis heb of de nieuwe collectie. Wanneer er een leuke win-actie is. Of wanneer er weer een ladiesNight is in Pathe Amersfoort. Oog voor Sieraden staat hier altijd met een mooie stand. Je blijft dus altijd op de hoogte.Wil je ook op de hoogte blijven? Volg dan Oog voor Sieraden op Facebook & Instagram.

Liefs, Geertje

 

© 2010 - 2022 OOG VOOR SIERADEN | Sieraden, inpakken & méér! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel